Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Våga ge av livet och ta emot

Det som mest slår mig är just hur viktigt det är att ge av sig själv. Jag har alltid vealt och vetat att givandet är sååå viktigt. Det är ju då man få en tillfredställelse.

Vissa människor har hela deras liv har jag älskat att ge av sig själva på scen (uppträdde som 4-åring på  julfester och sedan fortsatte det år efter år) både som sångerska, musikalartist,skådis på teater och tv, operascener,  som producent, regissör, på danstillställningar, kyrkor som solist mm samt att vara den som tänker efter när jag ger någon liten present på vägen. För att kunna uppträda på scen så behöver man använda mikrofon och för att kunna använda mikrofon behövs elektricitet. Det går åt mycket el och därför behöver man fundera på vilket elavtal man använder tex så kan man faktiskt använda sig utav Karlstadsenergi och då också kolla upp elpriser innan du använder den.

Och jag älskar det. Inte för att fylla mej själv med massa beröm och applåder utan för att jag , just lilla jag, har fått vara givaren. Att stå på scen är kul tex en dröm är att stå på Dramaten i Stockholm.

Då kommer det svåra….att våga ta emot gåvor. Är jag värd detta? Samma med beröm….Har jag verkligen gjort mig förtjänt av detta?

Men så har jag funderat…det är ju så viktigt att våga ta emot detta för just den givaren förväntar sig detta.

Så jag vågar, jag vågar ge mer för då får man. Vågar du?

 

Lämna ett svar

Till startsidan