HOLISTIC COACH

LYSSNA FRÅN UNIVERSUM OCH FÅ VAD DU VILL FAST INTE BARA

Gott Nytt år 2022!

Jag är i Göteborg med några kompisar och glad att 2022 år har börjat. Ett år som betyder 6 Universums energi. tips para que el universo te responda youtube miss lopez coaching

Har du någonsin skickat ett meddelande till universum och undrat varför du inte fick det svar du förväntade dig att höra? Otaliga människor önskar sig en stjärna och försöker projicera sina önskemål in i kosmos.

Andra utövar affirmationer som finslipar sina tankar eller arbetar flitigt med attraktionslagen på andra sätt. När de inte ser resultat blir de nedslående och ifrågasätter vad de gör för fel.

tips para que el universo te responda

Tips: Du kan hjälpa till att se till att universum hör dig
Här är några sätt som du kan se till att du får ut det mesta av dig själv, universum och lagen om attraktion.

Här min video om hur ska man får svar från UniversUm I MISSLOPEZ COACHING PÅ YOUTUBE

Gör bara klick på bilden och får du se!. Ta gärna anteckningar medan du lyssnar om du kan spanska.

tips para que el universo te responda
1. Du ska veta vad du vill
När du skickar en vag kommunikation kan du förvänta dig att få ett lika otydligt svar. Perfekta formuleringen av din förfrågan så att den speglar exakt vad du vill ha.

Se till att du är tydlig med vad du vill och hur du ska uppnå det, detta kommer att göra det lättare för universum att hjälpa dig med din resa.

2. Fokusera
Lägg kraft till ditt budskap genom att fokusera. Föreställ dig vad du vill uppnå och hör, rör, känn och smaka på ett positivt resultat i din fantasi.

När du kan glömma alla bekymmer eller stress du har, och väljer att fokusera på vad du vill uppnå, kan detta förbättra din vision och ge ut ett kraftfullt budskap till universum.

3. Förbättra ditt trossystem
Se inte din fantasi som ett inert drömlandskap. Ditt sinne är en skapelse-pod där du formar och stärker idéer. Tänk dessutom på universum som en plats. Visualisera ditt meddelande som ett brev med “Universum” tryckt på kuvertet som en adress.

4. Släpp taget
När du har skickat en förfrågan, tänk inte på det längre. Om du postar ett brev på jorden behöver du inte göra det för att nå sin destination. Ditt meddelande till universum kommer att nå sitt mål när det släpps.

5. Rensa din energibank
Befria ditt sinne från negativitet, så att det är en ren kanal från vilken du kan sända önskningar. Rensa bort negativa tankar och känslor med meditation, yoga, tai chi eller andra former av energirenande metoder som du föredrar.

6. Förvänta ett svar
När du skickar efter varor via posten förväntar du dig att de ska levereras. Dessutom kan du förbereda dig för deras ankomst. Om du väntade på nya skor, kanske du skulle göra plats i ditt skoställ. På samma sätt, skapa utrymme i ditt liv för den ordning som du har placerat med universum.

7. Rikta din energi
Hur du riktar energi efter att ha skickat ett meddelande kan påverka om det levereras eller kommer på avvägar. Om du har bett om överflöd, men berätta för dina vänner att du har otillräckliga resurser; ditt meddelande kommer att sluta. Du kommer att ha skickat en motstridig kommunikation som har företräde. Den nya begäran kommer att härröra från ditt fokus på brist. Tala, gå, prata och andas som om din verklighet redan har förändrats till det bättre, och ditt ursprungliga budskap kommer att levereras.

8. Använd din “avsiktspunkt”

När jag först började använda lagen om attraktion, fungerade det inte riktigt för mig förrän jag äntligen upptäckte ett koncept som heter “The Intention Point” som fyllde i alla de saknade bitarna för mig. Faktum är att det förändrade mitt liv totalt!

Klicka här för att se en gratis presentation om The Intention Point och hur du kan använda din för att göra något större i ditt liv.
är-universum-lyssnar-10-sätt-att-bli-hörd

9. Ha tålamod

Du kanske har gjort allt för att uppnå ett framgångsrikt resultat, men föreställ dig att ditt meddelande inte har kommit fram eftersom det inte har blivit något resultat. Universum är dock inte medvetet om tid. Vad som kan verka som eoner för dig är en blinkning i större världar. Resultaten kan uppstå snabbt eller långsamt. Fortsätt att förvänta dig ett positivt resultat och acceptera möjligheter att uppnå ditt mål.

10. Lev med tacksamhet
Om du tror att du attraherar dina önskningar, vilket är en nödvändig komponent för att göra det, kommer du att vara tacksam mot universum för att du lyssnar. Skicka glad energi till atmosfären som innehåller tankar om tacksamhet. Därefter kommer universum att vara säker på att det har hört dina önskemål korrekt.

Dina meddelanden tas alltid emot. Men ibland är de suddiga, eller så åsidosätter du dem av misstag med motstridiga krav. Vid andra tillfällen känner du inte igen när det dyker upp möjligheter att göra anspråk på ditt pris. Att öva på de tio beskrivna komponenterna kan säkerställa att du formulerar ett budskap som universum hör.

OBS! Viktig att vara diskret med Universum och berätta inte för alla i förhand!

Stor Lycka i det här nya året 2022!