Inlägg

Flytthjälp med rätt flyttfirma

För ett år sedan flyttade jag till mitt nya lägenhet i Stockholm, och det känns som jag kommer att göra det igen ganska snart eftersom jag vill flytta till lite större snarast. Jag faktiskt drömmer om varje dag!.

Det är faktiskt många som flyttar under årsskifte eller i början av ett nytt år så det är bra att vara förberedd för nästa gång, jag med!. Jag vill hitta nu en flyttfirma som jag kan lita på eftersom det är mycket både bra och dålig som kan hända på vägen.

Vet ni att flytta räknas bland de mest stressande saker man kan göra i livet?. Nästa gång vill jag välja rätt,  bland den bästa flyttfirma i Sverige och Finland

Det är faktiskt en stor fördel att flyttfirman är professionell och kan flera språk. Jag tycker om att flytta till ett bättre plats att bo men bara att tänka på hela processen, blir jag trött i huvudet då är det ännu viktigare att hitta rätt flyttfirma så fort som möjligt för nästa gång.

Att lämna sitt gamla hus och flytta till en ny  plats är alltid hektiskt, inte bara fysiskt utan också mentalt, oavsett.  Då är det alltid bättre att planera så vänta inte till det sista minut. Då kan det gå mycket bättre!

Hoppas att jag flyttar snart till mitt dröm lägenhet i Stockholm. Om det är någonting jag har lärt mig är att planera så jag undviker att bli för stressad. Så min råd är planering för alla så när den stora dagen kommer, flyttdagen,  allt kommer att gå mycket smidigare. Kom ihåg dessa två grundregler jag har lärt mig, som kommer säkert att underlätta. Alltid bra att vara förbered!. För det första, räkna med att det tar alltid längre tid än man tror och sen, du kommer att behöva göra fler turer än du kanske hade räknat med.

En till grej som jag brukar göra när jag flyttar är att packa svårast först och lättast sist. Det är faktiskt alltid en bra ide att börja med att flytta de stora sakerna så som säng, köksbordet mm. Sådant som är tyngst och svårast att navigera runt, de är lättare att flytta innan allt annat står i vägen.

En till grej som jag tycker att det är viktigt är att använda ett par arbetshandskar eller trädgårdshandskar för  att skydda mina händerna eftersom flyttlådor har en tendens att ge papercuts som kan skada dina händer. Glöm inte det!

Hoppas att vi får en bra flytthjälp nästa gång!.