Okategoriserade

Förbättra, föryngra, försköna med Cryo Estetic – SOH i Sanna Office Hub

Välkommen till nya eventet i Sanna Office Hub den 17 december. Anmäl dig i länken HÄR

Här kommer details:

Välkommen till Sannas Office Hub!
Vendevägen 87
Fredag 17/12 2021 kl. 17:30-19:30

Kvällen börjar med mingel, dryck och tilltugg. Vi vill ge dig en skön avkoppling i julruschen! Monica Långdahl och Tove Madsen från Lively Sweden berättar om Lokal Kryoterapi.

Kryoterapi

Kryoterapi är en behandlingsform som använder stark kyla. Det har använts sedan 1970-talet och ursprungligen i Japan.

Kryoterapi och vår xCryo Estetic Mask kan även ge hudföryngring som slätar ut huden, återskapar spänst och lyster. Det görs genom en kombination av blått LED-ljus och den kalla luften. Varje behandling tar endast 2-3 minuter.

Vi använder formen Lokal Kryoterapi med minusgradig luft för smärtbehandling av värkande leder eller muskler och även behandling av hudproblem. Där det finns en inflammation är Kryoterapi effektivt! Inflammationen kan bero på överansträngning som tex musarm eller paddelarmbågen. Artros, akne, eller rosacea är andra exempel på inflammation.

Du kommer under kvällen att ha möjlighet att göra en Kryobehandling till ett förmånligt introduktionspris.

Lively Sweden
Lively Sweden drivs och ägs av två entreprenörer, Monica Långdahl och Tove Madsen. Verksamheten startade i samma veva som pandemin slog till. En tuff start, som bara gjort oss än mer angelägna att lyckas. Vår drivkraft är vissheten om att kunna hjälpa människor till en smärtfri vardag utan mediciner och dessutom ge ansiktsbehandlingar för skönhet som både kvinnor och män kommer att älska för att det är så snabbt och effektivt.

Välkommen!