ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Besök till Estrella Galicia Museum Mundo Estrella Galicia

Har du varit på besök till världens godaste öl museum någon gång?. Jag har varit idag. Estrella Galicia öl kanske är inte den mest sålda öl i världen samtidigt är den mest älskade!. I alla fall det är definitivt min favorit!. Kvalitet och smaken är bäst för mig!. Synd att jag hittar inte på Systembolaget i Sverige, inte än!

Det var en riktigt intressant tour med allt du behöver veta om öl historia, skapelse, marknadsföring och grundarens Rivera familj i fyra generationer. På slutet vi fick prova olika öl typer tillsammans med passande ost. Riktigt bra!

mundo estrella galicia

Under besöket!

mundo estrella galicia

Värd att besöka. Det är redan väldigt populär redan nu!. Vill du besöka med Mundo Estrella Galicia?

mundo estrella galicia

Jag ser fram emot att kunna köpa Estrella Galicia i Sverige med.