Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att stärka sitt varumärke

Du kan få hem tårta med ditt varumärke om du vill.

Denna kaka kan du sedan bjuda dina kollegor på eller gäster för att göra mer reklam för ditt varumärke. Sedan finns även andra sätt att marknadsföra sig på tex företag Just nu. Tryckeri Stockholm som faktiskt har massor för ditt företag tex broschyrer, affischer, roll-ups och till och med ansiktsskydd med personliga tryck. Du kan få en tårta med din logga eller så kand få personliga tryck på varor du inte kan äta. Du kan välja fritt hur du vill ha det eller välja båda sorterna. Då kommer dina möten bli riktigt trevliga om du både kan bjuda dem på något gott och ge bort något med din logga på.

Finns massor av roliga sätt att marknadsföra sig som företagare och det gäller att vara smart och välja roligt och rätt sätt.

Tårta med ditt Varumärke

Det finns företag också som ordnar tårtor och bilder på din logga eller familj. Ska du bjuda dina klienter på en afternoon tea då kan det vara bra med en tårta med din logga på. Sedan beror de också på vem du bjuder in också. Jag har även sett bröd med en vit lapp på med egen logga. Då har denna lapp inte varit söt utan smakat ungefär som själva brödet fast mycket godare. Denna lapp var så god att jag frågade folk omkring om jag fick äta upp deras lapp.

När du gör tryck på dina kläder kan du alltid låna ut dem till olika kända elit idrottare som syns i tv. För då kommer ditt varumärke synas i tv och fler kommer att komma ihåg dig för all evighet. Sedan kan du även sätta magnet med tryck på din bil som politiker brukar göra när det är valår för att folk ska rösta på dem. Man röstar hellre på ett ansikte som känns bekant än en person man aldrig sett i sitt liv. Det är samma sak med ditt varumärke. Du kan också rösta på folk som sitter i kommunen tex Uppsala kommun.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan