ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Lively Sweden Lokal Kryoterapi

Idag har jag fått kryoterapi behandling på Söder. Jag träffade Lively Sweden på Harmoni Mässan.

lively sweden

Jag älskar kryoterapi eftersom den aktiverar kroppens naturliga läkningsförmåga och kan användas vid både akut och kronisk smärta, muskel och ledvärk, inflammation, svullnad, artros och snabbar på återhämtning av skador och träning. En behandlingssession varierar från 2 till 3 minuter per område. Kort men gott!

lively sweden

Vill ni veta mera?. Jag tycker att det är jätte spännande!. Nu kan du läsa om dem på Hälsa tidning.

Ansiktskryo reducerar tecken på åldrande, ökar blodcirkulationen, ökar kollagenproduktionen, reducerar svullnader, kan användas för en mängd hudåkommor som eksem, psoriasis och acne.

Behandlingen ger ett naturligt lyft, spänst och ger en fin lyster åt huden. Optimalt är att behandlingen görs 3-4 gånger i veckan tills du uppnått önskat resultat. Jag ska fortsätta!

 Kryoterapi kommer ursprungligen från Japan där Dr. Yamauchi började behandla reumatoid artrit. Med Lokal Kryoterapi kan du bl.a. behandla rygg, knän, anklar, armbågar, handleder, nacke och ansikte. När vi fryser drar blodkärlen ihop sig och blodgenomströmningen i huden minskar.

Cool att må bra och se bättre ut med hjälp av kylan!

 

Receptorer i huden känner av temperaturändringen och skickar signaler till hjärnan och hormoner, näringsämnen och enzymer frigörs. Efter behandlingen expanderar kapillärerna och det strömmar näringsrikt syresatt blod till vävnaden.