Inlägg

Genuina resor för företag, kickoff och konferens utomlands

Livet är att njuta och att ha det bra även när man jobbar, därför har jag valt att vara entreprenör. Jag älskar att resa men inte bara det, utan resorna vill jag, att de ska vara alltid genuina. Är du som jag intresserad av upplevelse, kultur, musik i allmänhet, operamusik eller mat och vin? Då har jag hittat operaresor för alla!.

Jag älskar Italien och där kan du hitta konsertmusik i världsklass, kultur, arkitektur, historia och det goda italienska köket. Kanske vill du njuta av de stora italienska operorna och kulturhistoria  eller varför inte gourmet mat och vin?. 

Jag som entreprenör älskar också konferensresor utomlands som ger inte bara massor av erfarenhet och kunskap, utan också fantastiska minnen. Jag är väldigt social och älskar härliga människor oavsett men inom företag, föreningar och organisationer hittar man alltid likasinnade personer. Kul!

Livet är att njuta då vill jag resa till de  mest intressanta resmålen i Europa och världen. Tänk vad rolig  är att uppleva de bästa konferenslokalerna, de mest spännande restaurangerna och de roligaste aktiviteterna samtidigt som du bygger en bra och härlig arbetsmiljö på ditt företag.

Vill att det ska bli även i verkligheten?. En bra tips! Besök gärna Travel2 för att hitta den resa som passar just dig och ditt företag!.

Lev livet nu!