Okategoriserade

Planera inför framtiden

Vi alla bör planera inför framtiden så att vi kan leva bättre och lyxigare.

Så hur gör man för att kunna leva bättre i framtiden tänker du. Jo börja med att spara dina pengar för det finns en familj i Sverige som har blivit superrika på att spara häften av sin inkomst under en längre period. De påstår att de ändå lever bra och reser ofta utomlands. Vilket kanske kan låta konstigt i våra ögon eftersom de sparar så mycket varje månad.

Ett liv ska inte bara handla om att spara massa pengar. Man ska leva livet också tex äta ute varje dag och hämta hem mat från olika ställen. Man ska aldrig snåla på mat för utan god mat lever man inte. Vem vill leva ett liv utan god mat? Inte ens kungligheter skulle orka leva en dag extra om de inte fick njuta av god mat. Tänk er att vara kung över ett land men gå omkring och snåla på maten eller banta hela livet. Detta orkar ingen person och godast av allt är pizza. Har man inte råd att äta god man kan man verkligen låna pengar för att bli rikare och för att kunna äta godare mat.

Om pengarna du sparar inte räcker till så kan du starta upp en verksamhet och jobba extra. Har du ej tillgångar för att starta en bra verksamhet kan du låna pengar från din omgivning eller varför inte ta en lån utan ränta och spara en bit av den också.

Lån kan rädda människor

Ibland behöver vi ett lån om vi tex ska expandera vårt företag och inte hittar några investerare. Att ha en investerare kan biland vara jobbigt för de kommer också behöva äga en del av företaget. Man ska också noga kolla vilka människor man bjuder in till sitt företag. Tar man inte fel personer i ett företag kan det verkligen sluta illa.Många företag som inte fungerar är pga av att det är fel personer man har tagit in i företaget. Personkemin mellan delägare ska verkligen fungera om ett företag ska gå framåt. Var alltid noga med vilka människor du verkligen tar in i ett företag med och utan lån.

Spara pengar i jul så här gör du!

Vill du spara pengar och ändå kunna köpa julklappar till alla människor du bryr dig om? Ja det är väl klart att du vill.

Jag ska nu berätta för dig ett sätt som du kan spara pengar och samtidigt kunna shoppa dina julklappar i lugn och ro utan att stångas med andra människor. Du behöver spara pengar precis som alla andra. Folk är som galna under julen för de tror att de måste handla mat för ett år framåt fast att det bara handlar om en endaste dag. Förut när jag var liten så var butikerna stängda i flera dagar kring jul och då kan jag förstå att folk handlade mat för flera dagar framåt. Nu kan jag inte förstå denna epidemi som uppstår då det alltid finns någon trevlig butik som är öppen dygnet runt. Glöm ej att andas för du ska ej stressa.

Lägg in alla dina pengar sedan på din paypal konto och spara dem till nästa jul. Detta är något alla borde göra.

Nu vet du i varje fall att det finns alltid någon butik som är öppet. Nu går vi över till hur du kan spara pengar under julen och samtidigt spara massor av tid.

Hur kan du spara pengar

Man borde ha ett bonus som är ditt bonuskort när du shoppar på nätet! När du är medlem kan du handla i nästan 400 butiker och få bonus, riktiga pengar tillbaka på all näthandel. Antingen till ditt bankkonto eller paypal. Spara pengar bara av att handla genom ditt Bonusbay så har du råd med en julresa också och inte bara julklappar. Jag är lite som Grinchen och gillar inte julen och förstår inte varför folk gör så mycket väsen av julen. Det är en saga man kan se varje jul tillsammans med sina barn eller barnbarn. Har du inga barn så får du en lugnare jul också och slippa massa barnskrik. Finns inget värre än oväntad besök mitt på juldagen när du behöver vila upp dig.

Nu ska jag inte räkna upp alla 400 butiker som finns för vilka butiker som ingår kan ni läsa om på Bonusbay hemsida. Jag kan berätta lite om vilka butiker jag brukar besöka. Eleven är en favorit då man kan köpa skönhetsprodukter till ett reducerat pris samt få bonus. Du tjänar på detta sätt två gånger mer än om du skulle handla i butik. Både genom att det är billigare online och den bonus du samlar på dig när du shoppar online. Det som jag gillar med Eleven är att det är fri frakt. Man behöver ej gå ihop flera personer och dela på frakten för det finns ingen frakt att dela på.