Inlägg

Läsa tankar medans du kopplar av

Att koppla av i en hängmatta är alla människors rättigheter.

Ju mer du vilar desto mer sansad blir du som människa tex så kan du öva upp din förmåga att läsa tankar. För att kunna läsa tankar behöver man också meditera och hur gör man det bäst? Jo genom att hänga i en härlig hängmatta online på dagarna så klart.

Öka din sociala förmåga, gör ett starkare intryck, påverka enkelt andras tankar!

Konsten att läsa tankar och hur man med psykologisk manipulation, sociala tekniker och förmåga att avläsa subtila ickeverbala signaler kan förstå, genomskåda och påverka andra utan att de märker något.Och vem vill inte besitta dessa kunskaper?

Se när någon ljuger.
Hur man flörtar på rätt sätt.
Få andra att lyssna på oss och dessutom köpa våra idéer.
Vända motstånd och förakt till medhåll och respekt.

Du har nytta av det på anställningsintervjun, på första dejten eller när du vill sälja in ett förslag till chefen på jobbet – i alla sammanhang där du vill få igenom idéer och kunna påverka. Även om du är bloggare så är detta till en stor hjälp.

Vissa människor är otroligt duktiga på att läsa av tankar

Hållning, tonfall, tempo, blickar, handrörelser etc. berättar alltid något om vad en människa känner. Inte sällan går de stick i stäv med det budskap som uttrycks i ord. Det finns människor avkodar alla dessa dolda budskap och ger oss verktygen. Det är otroligt spännande och Fascinerande fakta och färdigheter levereras med en stor portion humor och självdistans på ett sätt som aldrig blir långtråkigt.

Vissa människor är så pass duktiga att de har under de senaste åren såväl roat som oroat, provocerat och underhållt tusentals personer med sin show Mind Melt samt föreläsningen Konsten Att Läsa Tankar om icke-verbal kommuniaktion i vardagen. Genom att använda färdigheter och erfarenheter inom ickeverbal kommunikation, kroppsspråk, psykologisk manipulation och påverkan har han givit en ny innebörd åt ordet tankeläsning.