HOLISTIC COACH

Holistanalys hos Holisthälsa med Sofia för ett liv i balans

Under Harmoni Expo bokade jag en tid med Sofia på Holisthalsa online och är väldigt nöjd.  Det kändes väldigt holistiskt och kommer att berätta hur det går till. Sofia samarbetar dessutom med ett märke som heter Pureness, vilka gör rena och mycket bra produkter inom kosttillskott. Glad att med koden  Holisthälsa får man 20% rabatt på ett helt köp. Själv kommer jag att använda den efetr jag har skrivit bloggen!

Holisthälsa

Här är duktiga holistisk coach Sofia.

holisthälsa

Hon blir sponsor på mitt kommande event Kom till Galicia på Sanna Office. För ett liv i balans!

Efter analysen fick jag några rekommendationer som är väldigt relevanta. Bra kosttillskott men inte bara det, även ¤ Djupandning 10-15 min/dag .Andning med näsan in och ut, luften ska ned djupt i magen. Lugnt och stilla. ¤ Dricka 1,5 liter vatten per dag. Gärna utspritt mellan måltiderna och rumstempererat. ¤ Dricka örtte, vitt te eller rött te istället för svart. ¤ och sist men inte minst hon tyckte att jag ska våga mera kommunicera ut de känslor jag har på insidan.
Definitivt holistisk terapi är min grej!. På Youtube med @lopezcoaching
Tänk du också: Omfamna dig själv. Prioritera DIG! <3