HOLISTIC COACH, LIFESTYLE

Tapas och Höst färger på Spanska Ambassaden i Sverige

Jag älskar höstfärgerna i Sverige och jag minns alltid mitten av oktuber runt den spanska national dagen med vackra höstfärger. Jag visar några fina bilder från ambassaden lite senare i bloggen men nu kommer mitt förslag på några Miss Lopez fashion tips för höst 2021.

Som sagt hösten / vintern 2021-2022 är full av färg. Enligt catwalk -förslagen är tonerna som kommer att spela nästa säsong:

Den gröna. I alla dess versioner: från smaragdgrönt till lime, men khakigrönt kommer att bli favoriten för den här tiden på året. Jag älskar den!
Lila. Det har varit en trend i flera säsonger och även nu. Kul!. Jag älskar färgen på min klänning jag hade på mig på Spanska Ambassaden.
Det gula. Den kommer att bäras i sin mest levande och slående version.
De metalliserade. Både guld och silver kommer att segra den här säsongen och är perfekta för att ge den extra stilen till vilken grundstil som helst. Våga ta med dessa toner i ditt dagliga utseende!
Sist men inte minst! Kamelen. Både i totalt look format och i alla typer av plagg och accessoarer. Kamelen kommer att vara mer trendig än någonsin.

Här lite spanska tapas på ambassaden men många färger!

tapas på spanska ambassaden

Jag älskar spanska paella!

Here with my friend från Spain som gör Biodanza.

A picture of the Spanish King and Queen.

Hasta la vista!