Inlägg

Tillbaka till Sverige och till kärleken

I samarbetet med hittakärleken.se
Nu är jag tillbaka i Sverige och väntar på min kärlek igen som kommer snart från US. Jag visade några bilder tillsammans i Stockholm i augusti.
I somras kunde man se riktiga hjärtat i himlen liksom den på bilden. Så symbolisk. Vad rolig, eller hur?. Det finns ingenting roligare än kärleken!.
Jag är tillbaka med en gammal kärlek till mitt liv och ser fram emot att träffas igen. Det är alltid så spännande varje gång man träffas och jag känner mig redan pirrig i magen. Jag tror att vi alla har känt så här någon gång. Det finns ingenting roligare än när det bubblar och spritter i kroppen, pulsen drar iväg och man befinner sig i ett lyckorus. Håller du inte med mig?. Det är verkligen en  så fantastisk känsla att jag önskar att alla får känna den, i alla fall en gång i livet.
Jag tycker samtidigt att det är så roligt med dejting under en tid som kan leda till kärleken. Dejting är bästa sättet att lära känna varandra som kan leda till riktig kärleken. Det gäller att hittar rätt och att inte ha bråttom, annars kan påverka vår beslut på fel sätt.
Att hitta kärleken är inte som att handla mat eller vad som helst, utan en konst, speciellt nuförtiden via internet. Men det finns hopp för alla om man har lite tålamod och om man är klok.
Som man säger, “delad kärlek är dubbelkärlek”, så jag tycker att man ska inte vara rädd att visa sig kär till sin partner eller blivande kärlek. Det är faktiskt så gullig och man behöver inte vara smörig heller ändå!
Samtidigt med kärleken tycker jag, ska man inte vara för desperat heller, utan formulan “gå with the flow” fungerar mycket bättre. Det handlar om balans.
I slutändan är KärleksGudarna, Kemin eller det undermedvetna eller kanske flera faktorer  som bestämmer då bäst är att lita på att det ordna sig på ett eller ett annat sätt. Oavsett det blir bra ändå, tycker jag i alla fall och detta är mitt erfarenhet.
Lita alltid på Universum eftersom det finns kärleken för dig var än du befinner dig oavsett utseende, ålder, status eller vad som helst. Först och viktigaste ska du älska dig själv, ha en bra självkänsla och därifrån är jag säkert att kärleken kommer när du minst anar till var och en. Jag lovar!