ENTREPRENEUR

Affärsfrukost på Hotel Plaza i A Coruna

Idag åt jag den perfekta frukost på Hotel Plaza i La Coruna. Jag var på en affärsmöte för att kolla möjligheterna för attrahera mer besökare för olika events i staden.

Hotel Plaza samarbeta med Luis Veira från Michelin belönad restaurang Arbore da Veira, i el Monte de San Pedro. Det finns inget som Plaza Hotels tjänster för att njuta av en vistelse i A Coruñas centrum. Speciellt om du älskar gourmet kök och vin tasting.

Hotellet har alla typer av utrymmen och faciliteter för våra gästers fritid, vila, avkoppling och arbete: spaavdelning, inomhuspool och turkiskt badrum, restaurang och skybar med solarium, gym, businesscenter och styrelserum för evenemang och möten, bibliotek med skorsten … Ett brett utbud av förslag kommer att erövra våra mest krävande gäster.

Jag återkommer med mera nyheter!