Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Spara tid och slipp städa

Tänk vad skönt om man slapp allt som hade med städning att göra.

Att jobba som bloggare och coach kräver ganska mycket tid. Om man anlitar någon som kan storstäda 1-2 ggr i veckan så spar man både tid och pengar.

Det är så enkelt att räkna ut hur man spar tid. Tex om en städare kostar mindre än vad du själv tjänar per timme då är det bättre att anlita en städare och själv kunna jobba mer med ditt eget jobb.

Folk brukar jobba mindre för att hinna städa mer. Du får inte ens betalt när du städar åt dig själv. Om du fick betalt för att städa skulle du till slut anlita någon annan som städar så att du själv kan tjäna mer på annat håll. Tex som influenser dvs bloggare så tjänar man ibland 300 kr extra för att låta andra annonsera hos dig. Du lägger inte ens ned din egen tid för att skriva de inläggen ändå får du 300 kr utan att ha gjort något. Om du skulle städa och få samma summa skulle du inte göra det. Man kan ej tjäna 300 kr för att städa 20 minuter det går liksom inte ihop.

Anlita i stället en hemstädning och var fri på dagarna. Låt någon annan sköta disken, tvätten, dammsuga och skura golvet. Samtidigt kan jag känna att städa är också en sort vardagsmotion speciellt om du ska dammsuga hela huset.

Att diska varje dag eller fylla på diskmaskinen är verkligen inte roligt eller vardagsmotion. Att skura golvet är inte heller vardagsmotion så dessa saker får någon annan göra mer än gärna.

De kan också torka av alla ytor som bord, stolar och vaser runt om i huset. Tv brukar samla mycket damm och även här kan de rengöra din TV varje vecka. För ingen vill att det samlar damm i huset och ingen vill bo stökigt.

Man kan också visa städpersonalen hur man vill ha det i sitt hem. Tex visa var kläderna ligger och i vilken ordning du vill ha dem.

 

Lämna ett svar

Till startsidan