Inlägg

Man skulle ha en egen skönhetssalong

Man ska ha en egen skönhetssalong där du har anställda och där du också själv kan få behandling.

Något jag då skulle önska är olika behandlingar för hyn och massage. För att stället då även ska gå runt så bör man ha anställda som då och då tar emot kunder för att täcka hyran och lokalen. Själv skulle man kunna besöka sitt eget ställe var och varannan dag.

Man ska då ha sin bostad ovanför skönhetssalongen och även ha sin restaurang nedanför. Detta skulle innebära att jag varje dag skulle tvättar håret och få riktig skönhetsvård från topp till tå varje dag. I min restaurang så skulle jag äta frukost, lunch och middag varje dag. Fikat skulle jag beställa in till mitt rum. Givetvis ska restaurangen också ha servitörer, kockar och hovmästare för att kunna ta emot riktiga kunder också. Just för att kunna få stället att gå runt och för att kunna täcka hyran.

Melanotan

Äger man sina egna ställen och bor ovanpå så blir det också billigare med allt. Man skulle då också kunna beställa hem mängder av Melanotan för de kunder som önskar använda detta på vår skönhetssalong. Jag skulle då varje morgon dyka upp i en badrock och tofflor. Först skulle jag varje morgon innan frukost simma 2-3 längder. Efter det skulle jag få lite massage och sedan när de har stylat och snyggat upp mig lite gå över till min restaurangsida för att äta min frukost.

Naturlig brun

Jag skulle på detta sätt både bli rikare för varje dag och hälsosammare. Samt så skulle jag bli naturlig brun med Melanotan om jag använde det regelbunden. Tänk att på vintern utan solarium och utan sol kunna vara riktig brun utan att behöva förstöra huden med ultravioletta strålar som solen faktiskt bidrar med. Det är inte lätt med solen då det även torkar ut huden.

Skönhetssalong

Om jag nu också bedriver skönhetssalong så vill jag givetvis föregå med gott exempel och inte ha en solskadad hud. För er som inte visste det så dämpar även Melontan aptiten en aning också. Man slipper ständig sötsug. För sötsuget innebär egentligen att man är hungrig. Får man inte tag på mat så vill man i stället äta något sött som akut sätter stopp för hungerkänslorna. Detta är inget roligt för ju mer socker man får i sig desto mer sockerberoende blir man och vips så går man upp i vikt. Det är så jobbigt sedan att behöva gå ned i vikt igen. Man vill inte kämpa med vikten eller kämpa med sin färg. Man vill se naturlig smal ut och naturlig brun utan att huden är uttorkad. För om man torkar ut huden måste man sedan använda dyra krämer för att återfukta huden igen och även detta är en process som folk inte tänker på. Hur vi än gör kan det bli komplicerat ibland. Därför känns detta med Melanotan som en mycket enkel lösning.

Allt ska vara enkelt både vikt och skönhet för att det ska vara värt att satsa på. Det ska heller inte vara dyrt för tänk er solarium är så mycket dyrare.