Okategoriserade

Många Stockholmare är på jakt

En sport som är populär tack vare monarkin är luftgevär

Många människor kring Stockholm och Djurgården vill alltid kunna allt som kungafamiljen kan. Man vill då lära sig allt om tex luftgevär och andra typer av jakt. Det är något som många har blivit mer intresserade av och alltid varit intresserad av. Man vet att den brittiska kungafamiljen är mycket ute i naturen och bor dessutom väldigt nära natur. De äger ju stora skogar som bara de själva kan vistas i därför mycket enklare för dem att gå ut.

När den svenska kungafamiljen ska ut i naturen så måste de nästan åka ut till Öland för att få vara i fred. Där är det mindre folk och mer natur. För kungafamiljen blir det då mycket bekvämare om de tex ska använda sig utan luftgevär och gå ut i skogen.

Du kan tex inte åka ut till Djurgården i Stockholm med en luftgevär då skulle folk titta konstigt på dig. All naturliv och friluftsliv måste ske i nära anslutning till berg, sjö och skog för att man ska få ut så mycket som möjligt av det.

Man har bara sett bilder av kungen ibland när han har varit ute i skogen för jakt. Man ser den engelska kungafamiljen nästa hela tiden med klassiska sport kläder där de befinner sig i skog och mark för jakt. Kanske skulle man flytta till England för att verkligen lära sig mer och ta vara på denna stora nöje som man inte ser lika ofta i Sverige.

Vet att många har kurser i jakt, hönsvetenskap och andra roliga saker inom friluftsliv. Många börja intressera sig mer för naturen och även av allt som är ekologiskt. Vi vill helt enkelt vara så nära naturen som möjligt för att det är endast då vi kan känna oss mer levande och ett med naturen.

Kungafamiljen är också mån om kungligt kaffe tex den som finns hos Wendelins kaffe där kan du köpa kaffe online.

En annan rolig grej man kan göra efter att ha varit i naturen är att njuta av en god kopp svensk kaffe online som har de godaste kaffebönorna.