ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Mikaela Lastre och kläderna på Wheelchair

Idag vill jag blogga om Mikaela som bloggar också som jag på Blogbiz. Jag tycker att hon har en intressant profil och på samma sätt som jag bloggar om henne, har hon bloggat om mig på hennes blog. Jag älskar att hon brinner för det hon gör samtidigt hon gör en bra insatts.

Mikaela har en egen klädkollektion som heter HUMAN för att alla vill kunna ha kläder så att man känner sig fin. Du hittar kläderna på www.wheelwear.se

Mikaela har även skrivit en starta eget bok som heter Våga starta eget. Boken är en guide för den som vill starta eget företag. I boken finns det även intervjuer från andra småföretagare som har e-handel och några har även en fysisk butik. Boken har fått otroligt bra respons från andra som har läst boken. Du kan läsa mer om boken på www.wheelwear.se

Lite mer om henne. Mikaela har bloggat sedan 2016 om mode och kläder för rullstolsburna. När hon såg hur dåligt utbudet är för denna målgrupp att hitta schyssta kläder som sitter bra tog hon saken i egna händer och startade en egen klädkollektion. Visste du att det finns 5 milj människor som sitter i rullstol i bara i Europa. Ändå så har denna målgrupp svårt att hitta kläder som sitter bra. Du kan följa hennes blogga på www.wheelwear.blog

En bra Tips är att Mikaela ska nu till hösten börja föreläsa om kläder för rullstolsburna och bjuder även på anekdoter från hennes och Kristoffer liv. Om du vill komma i kontakt med Mikaela så skicka ett mail till forelasning@wheelwear.se

Läs mer om Föreläsningar: https://wheelwear.se/sidor/forelasning

Här kan du läsa boken som hon har skrivit: https://wheelwear.se/mina-bocker/vaga-starta-eget-en-guide-for-dig-som-vill-starta-eget-foretag-wheelwear