Okategoriserade

VICHY DERMABLAND PÅ ÅHLENS

Jag är så glad nu med Vichy Dermabland!. Jag har hittat ett underbär foundation från Vichy jag hittade i Göteborg och Stockholm på ÅHLENS.

Den heter DERMABLEND, och är en korrigerande makeup med hög täckningsgrad, som dessutom passar för alla hudtyper även känslig hud.

Den bästa med denna foundation är att den täcker mina ojämnheter i huden liksom oren hud, hyperpigmentering, rodnad… Jag älskar Vichy varumärke sedan som barn när min mamma i Spanien köpte hudprodukter på apoteket eftersom deras  formuleringar är med hög tolerans. hypoallergen, icke-komedogen.

Perfekt om man har visa behov som Oren hud, Mörka ringar, Rosacea och rodnader, Ärr , Pigmentering,

eller Vitiligo

En flytande och behaglig foundation som ger hög täckning, för alla hudtyper med lätta till måttliga ojämnheter på ansikte och hals ifall önskas döljas.  Testa gärna du med!