Okategoriserade

LEJONPORTALÖPPNINGEN 8-8 @misslopez Youtube kanal

Lejonportalöppnigen snart den 8-8. Kolla gärna min nya video på Youtube @misslopez

Lejonportalens centrum den 8/8 där lejonet och lejoninnan nu årligen förnyar sina löften till varandra. Vi städar ut det gamla som vi är redo att släppa och balanserar upp vår maskulina och feminina kraft i ljusets portal.

Vår maskulina kraft har blivit antingen väldigt dominant eller tvärtom, blivit låst utav trauma, sår och ärr. Mycket skam och skuld ligger begravt här i vår maskulina sida. Vår feminina kraft har begravts i både skam, skuld, vrede och den feminina kraften sitter låst.

Vi behöver gå in, förlåta och läka inom oss för att sen finna acceptans till helheten så vi kan frigöra mycket karma i dessa tuffa händelser. Vi får massor av hjälp i ljusets stora portal inom oss.