Inlägg

Förverkliga pooldrömmen idag med Poolgiganten

I samarbete med Poolgiganten

Att ha egen pool hemma i Sverige har alltid varit mitt dröm. Jag vill ha en hållbar pool och längtar efter att ha min egen så nu saknar jag ännu mer poolen hemma i Spanien men det kommer.

Det är mycket positiva saker som händer i mitt liv just nu så så fort jag har möjlighet kommer jag att se till att förverkliga mitt dröm: ha en egen pool hemma även i Sverige!.

Att ha en egen pool kan låta ibland som ett stort projekt då är det viktigt att man hittar ett poolföretag med högsta kvalitet och service.  För ni som är intresserad och drömmer efter egen pool vet jag nu av ett poolföretag som heter Poolgiganten som har valt att sälja Thermopoolen NXT® , marknadens bästa poolstomme.  Dessutom har du ett eget tomt kan du installera din eget pool alldeles själv!. För mig det här låter fantastiskt!. Snart pooldrömmen för vi poolälskare kan bli verkligen lättare än vi tror!.

Förresten, visste du om att drömma under sömnen med vatten, simning och simbassänger  kan vara mycket meningsfulla?. Jag läste en artikel på HuffPost från August J. Cwik, Psy.D., där studeras hur vatten spelar en speciell roll i våra drömmar. Cwik beskriver: “Drömmar om vatten kan uppmuntra drömmaren som är för stel och perfektionist  att bli mer balanserad i sitt medvetande”.  Visst det låter intressant!.

Jag tycker att vi kan lära oss väldigt mycket av våra drömmar och jag uppmuntrar alltid mina följare att ta en stund precis när man vaknar för att komma ihåg det man kan, gärna notera och skriva. Så för att analysera en simdröm, leta efter symboler. Till exempel att drömma om en vacker och hållbar pool symboliserar med största sannolikhet lugn avkoppling. Kul!

Så ge aldrig upp dina drömmar!.

Gör din pooldröm verklighet och feel good!