ENTREPRENEUR

Make Today Epic tygväska #spreadshirt

I lördags var jag bjuden på en inflyttningsfest på Lidingö. Hon är från Guatemala och jobbar på Ambassaden i Östermalm och det var så roligt!, på vägen hem till min vännina Victoria, en kille reagerade på min designed tygväska där står Make Today Epic. Cool!

make today epic tygväska

Visst är den så fin, dessutom så användbar!. Jag använder överallt!, till stranden, poolen, när jag handlar mm

Här jag på festen!

make today epic tygväska

Jag är så glad att jag gör intermittent fasting och jag mår så mycket bättre!

make today epic tygväska

 

Nu är jag i min vikt, tror jag  alla fall!make today epic tygväska

Här mina fina kompisar!.

miss lopez

make today epic

Kolla!. Vilken sunset!. Så romantisk!

make today epic

 

make today epic

Love is in the air!. Det ät inte bara en sammanträffande utan hjärtan finns nu i Stockholm varje kväll. Du kan se hjärtan överallt!

Det finns inte bättre än att göra din dag epik!. Den här är min egen design som finns på min online shop Feelgood Marketplace.

make today epic tote bag

Jag tycker att den här tygväskan går hand i hand med mitt koncept om holistisk coaching och min filosofi. Så viktigt att gå with the flow & acceptance så glöm inte att göra din dag very speciell varje dag.

Feelgood!