HOLISTIC COACH

@misslopez Youtube channel mindfulness

Igår skapade jag nya inspelningar om mindfulness på min @misslopez Youtube kanal 

Det blev sent på natten igår efter ett samtal från USA och idag har jag varit väldigt trött hela dagen. Förresten jag vill gärna hitta nya samarbete även på svenska när det gäller Youtube så om du är intresserad ni kan alltid kontakta mig. Min topic på Youtube är personligt utveckling och jag vill säga att jag har lärt mig så mycket med det här plattformen.

Rolig att ni vill prenumerera på min kanal med. Tack!

Så idag kom en kompis till mig och vi åkte tillsammans till en av mina favorit ställe i Stockholm, Vinterviken.

Vilken sallad! Gott och mättande!. Dagen var varmt på riktigt så den här salladen passade i min smak direkt.

Ibland är det svårt att vara mindfulness 100% 🙂

Google säger till mig att är är väldigt populär, dvs mina bilder jag lägger på Google så nu är jag anses som Google guide. Cool!

Här igår hemma innan jag började med mina filmer som handlar om mitt favorit ämne: Mindfulness!