Inlägg

Vad ska ni göra i sommar?

Nu är sommaren verkligen här för att stanna

Nu kan man äntligen känna att sommaren är här verkligen. Vintern har varit så lång och kall. Den enda dagen har solen tittat fram för att i nästa sekund snöa.

Folk har i år haft det väldigt jobbigt med både vädret och Pandemin. Äntligen har vaccinet kommit och att våra äldre kan röra sig mer fritt både inomhus och utomhus.

Detta gör också att fler personer har längtat efter att få röra på sig och då kanske man saknar verktyg för att sporta. Tex om man gillar Paddel så kan man alltid investera i en paddelracket på nätet.

Pandemins nackdelar

Under Pandemin så har många gått upp mer i vikt någonsin. Folk har varit hemma för mycket och jobbat hemifrån också väldigt mycket. Folk har inte haft någon anledning till att gå ut då all jobb görs via zoom och digitalt. Nu äntligen så kan folk gå ut och då behöver man också röra på sig mer. Våra gamla kanske är för stela och då kan de börja lite sakta med någon vattengymnastik och även ta lite extra omega3. Sedan kan de avancera och spela Paddel med oss som är yngre.

Nedan Paddelracket som är riktig fin

Tänk på att en paddelracket håller väldigt länge så det handlar om en engångskostnad och sedan behöver du kanske handske, kläder och massor av vatten. Ring dina föräldrar om du har dem i livet och fråga om de vill ut och motionera med dig. Ta det varsamt med dina gamla föräldrar tänk på att de inte är så unga längre. De har varit unga och alerta och kan få tillbaka en viss motion och form. Det kan ta lite tid då vi alla har som björnar varit i ide lite för länge och alla har vi längtat ut.

Även våra husdjur har känt av att vi inte är lika aktiva som vi en gång i tiden var. Även våra hundar behöver komma ut mer för att inte gå upp i vikt.