Okategoriserade

LOPEZCOACHING, livscoaching på Bokadirekt

Här kommer mitt erbjudande på BOKADIREKT!

Bli ditt bästa Jag här och Nu!

  • Välj ett eller flera
  • Har du en längtan efter något mer i livet?. Känner du dig löst och undrar vad bör du göra med olika aspekter i ditt liv?.
  • Med livscoaching bokadirekt får du vägledning i att hitta dina strategier och konkreta praktiska verktyg till ett harmoniskt liv och bättre välmående. Samtalsterapeuten är akademisk utbildad beteendevetare samt terapeut med speciell inriktning på ACT, DBT, XBT  och stor erfarenhet med egna kurser, e böcker mm

Vad är livscoaching?

Kursen som är coachning  hjälper att hitta och utveckla din livsvision. Man sätter upp och arbetar mot tydliga mål, prioriterar det viktigaste och hittar nya alternativ.

Coaching hjälper att arbeta med inre hinder och ökar förändringskompetensen, din fokuseringsförmåga och självkännedom. Man lär sig att utveckla din kreativitet och tänka i nya banor. Mu blir en bättre beslutsfattare av sitt eget liv.

Livscoaching bokadirekt

Med livscoaching plockar man fram sin egen potential på ett positivt och framtidsinriktat sätt.

Det är du som sitter inne med lösningen så din vilja till resultat är nyckeln till framgångCoaching hjälper att frigöra möjligheterna och ger verktygen för detta arbete.

Coachen är starkt närvarande, inkännande och icke-dömande och man utgår från nuet och riktar sig mot framtiden. Du kan bli coachad inom livets alla områden, arbetsliv, studier, sport och fritid, föräldraroll, relationer, karriären, ja alla områden där du vill hitta en bättre balans i livet.

På Lopezcoaching börjar med att prata om din vision och vad du vill ha ut av coachingen. Man lägger sedan upp en plan och bestämmer hur många gånger vi ska träffas och hur ofta.

Dessutom arbetar vi naturligtvis enligt fullständig tystnadsplikt och enligt etiska regler.

OM LIVSCOACHING med LOPEZCOACHING

Bli ditt bästa jag här och nu! Visste du att vägen mot ett bättre och rikare liv börjar inifrån Vi bär alla omkring på negativa tankar och känslor, vilket kan leda till att vi skapar negativa beteendemönster som inte gynnar varken oss själva eller vår omgivning.

De flesta människor på jorden är dock omedvetna om sina tankar och känslor och har inte kontroll över hur de agerar och reagerar i olika situationer.

Genom att utveckla oss själva och bli mer medvetna om hur våra tankar och känslor påverkar oss på gott och ont, kan vi kontrollera och hantera dem till vår fördel och skapa oss ett bättre liv med framgångar inom såväl kärlek som karriär.

Börja din resa med oss.

Om du känner att du har tappat kontrollen över ditt liv och att det är omvärlden som styr dig istället för tvärtom, då är det dags att ta tillbaka kontrollen och bli en starkare och bättre version av dig själv.

Stress är den främsta orsaken till att människor känner sig maktlösa, rädda och förtvivlade, vilket leder till att de bara har förmågan att reagera istället för att ta tag i sin situation och agera. Därför erbjuder vi på Lopez coaching möjligheten att hantera din stress på ett konstruktivt sätt så att du ska kunna bli ditt säkra, stabila och rätta jag igen. Förutom kurser i stresshantering erbjuder vi även tjänster som:

  • DBT, ACT, XBT Betendeterapi
  • Onlinekurs i självutveckling
  • Coachning
  • Samtalsterapi
  • Livscoachning bokadirekt
  • Holistisk coaching

Vi erbjuder dessutom online kurser, och andra praktiska verktyg.

Varmt välkommen att höra av dig. Tillsammans blir vi starka.

Om LOPEZ COACHING FÖRETAG 

Livscoaching bokadirekt erbjuder online utbildningar och individ anpassad livscoaching med konkreta verktyg för att skapa skapa balans utifrån dina specifika behov.

Lopez Livscoaching bokadirekt erbjuder verktyg från ett holistiskt perspektiv med ACT , DBT, XBT inrikting på sina behandlingar där mentala och emotionella hälsa tas med vid planering av insats.  Personalen består av kvalificerade och välutbildade beteendevetare och terapeuter inom beteendevetenskap, coaching, terapi och psykoterapi.

OM MIG

Beteendevetare och har en examen i sociologi och juridik från Stockholm Universitet. (5 år). Även dessutom har jag också läst juridik och social arbete i Spanien.

Dessutom har jag en Master i social arbete och insatser i samhälle.

Är utbildad anti stress friskvårsterapeut med flera års erfarenhet i område, MI samtal både med kurser och digitalt.

Erfarenhet inom holistisk coaching med egen Youtube kanal med flera tusen följare dessutom och miljon vis ungar. Influenser inom personligt utveckling.

Sen har jag dessutom många olika kurser i marknadsföring, pedagogik och entreprenörskap.

Vi pratar dessutom spanska och engelska.