ENTREPRENEUR

Företagsmassagen. Proffsmassage i Kungsholmen

företagsmassagen

Så glad med mitt nya samarbete med Företagsmassagen. Jag brukade ta vanligtvis massage varje vecka i Spanien. Jag älskar det!

Nu har jag hittat ett ställe där jag kan bli medlem och få regelbunden massage. Företagsmassagen erbjuder dessutom  massage på jobbet som en del i bra strategi för god hälsa, attraktivitet som arbetsgivare och god lönsamhet. Jag tycker att det är väldigt bra med en massagemedlemskap. Till exempel från 379 kr/månad via autogiro för 25 min massage.

Det är en stor fördel att ha en rutin för regelbunden massage och funderar att börja med det med.

Massagen är inte vara till företag utan också för gravida  gravida och privata personer hos  företagsmassagen

 

företagsmassagen

Här Maria, erfaren och utbildad massör som resten av teamet. Viktig!. Det är bra att de sitter centralt nära tunnelbana Rådhuset, på Norr Mälarstrand 18 nära jag hade en bostadsrätt länge sedan.

För företag är väldigt bra eftersom de kan använda friskvårdsbidraget för de företag anslutna till Actiway, Benify, Epassi, Söderberg Partners, Wellnet eller eden Red.

företagsmassagen

Företagsmassagen erbjuder olika typer av massage, behandlande djupgående massage, avslappnande oljemassage, fot & benmassage och gravidmassage.

Förresten de har ett speciellt erbjudande på Facebook 499 kr till totalt värde 899 kr, 40 min massage värde 699 kr och då får man ett presentkort på 200 kr till din nästa massage värde 200 kr.