Inlägg

Inte alltid guld och gröna skogar. Anlita en SEO expert!

I samarbete med hjalmarcompany

Visste ni att bloggandet kan hjälpa med SEO?. Vet du vad det betyder egentligen?. Först när jag började blogga blev jag väldigt intresserad av sökmotoroptimering . Det är ett faktum att bloggandet kan hjälpa företag att bli hittade på Google och när jag hade skrivit min examen på SU som beteendevetare skrev jag precis om det, “feelgood blogging”, och om hur bloggandet påverkar vår välmående. Det här har varit en lång resa sen dess och jag har lärt mig mycket på vägen så nu vill jag hjälpa er att inte göra samma misstag som jag har gjort!

Att vara bloggare är liksom att vara din egen webbredaktör på din egen hemsida, och jag älskar verkligen det. För mig att bli bloggare har varit väldigt positivt och känner mig väldigt tacksam för det. Det bästa med bloggandet för mig är media demokratisering ,så att alla har sin chans att bli “synligt” och uttrycka sig till den stora publiken med både sina tankar och känslor, om man vill. Men det finns en “hake”, att det finns så otroligt mycket konkurrens på nätet och i slut ända mycket beror på trafiken (och relevans)!.

Jag tycker att finns en affärsmässig sida av det hela eftersom fler företag får upp ögonen för SEO varje dag.  Samtidigt konkurrensen är väldigt hård när man vill marknadsföra sig på detta sätt då är det en stor fördel att anlita en kunnig SEO-konsult som utför sökordsoptimeringen åt en för bästa resultat. Ibland det bästa man kan göra är att anlita en SEO expert som kan hjälpa att sökoptimera genom att skräddarsy  innehållet på webbsidan så att sökmotorer ska anse att just ens egen webbsida är det bästa och mest relevanta resultatet för sökordet som eftersöks. Kul, eller hur?. Det lönar sig att anlita en expert!