Inlägg

På golvet hemma. “on the floor”

I samarbete med K3 Golv
Visste du att hemma i Spanien byter man inte skor när man kommer som gäst hemma hos någon?. Inte bara det, sällan man går barfotad i sitt egen hem.
Här i Sverige är det en annan sak. Här byter man skor oavsett vart du går, om man är inte på kontoret eller affären förstås. Jag älskar den känsla att trivas hemma med eller utan någonting på mina fötter och ett fint golv hemma gör verkligen skillnaden för mig.
Nuförtiden jobbar jag hemifrån mestadels, och även passar på att träna lite gymnastik eller yoga på golvet men en tunnare matta. Då vill jag att det ska kännas riktigt bra och golvet ska kännas fräsch och vackert.
För mig ett fint golv hemma är prio ett när det gäller inredning. Golvet är grunden till ett välvårdat hem och jag tycker att det är värd att lägga på kvalitet dvs “bra energi” på någonting som är och blir en del av oss, vårt hem.
Som man säger på engelska och spanska, “mi casa es mi castillo”, mitt hem är mitt slott, så min råd är att allt du gör hemma, gör det med kärlek.
Jag är ganska nyinflyttad med nästa gång kommer jag att använda mig av en golvexpert säkert. Det är bra att veta i förväg så jag blev tipsad av en kompis om K3 Golv som är experter på golvläggning, golvslipning, mm och dessutom är verksamma i Stockholm där jag bor. Perfekt att använda sig av en golvexpert som bollplank oavsett om du redan har en bestämd idé, eller om du vill ha en erfaren golvläggare redan tidigt i hela processen.
Då blir hemma gjord med kvalitet  och viktigaste av allt, omsorg och kärlek oavsett var du bor.
Viva att trivas hemma!