ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Rosa dessert som passar med ILO väskan på Amazon

Är du sugen en godbit?. En rolig och favorit.

Detta är en version av den klassiska wienska chokladen, serverad varm och toppad med grädde. Dess särdrag är att den choklad vi använder är rosa . Man lägger dess motsvarande grädde och avslutar den med ‘marshmallows’ olika storlekar och färger. En riktig godbit!

Här kommer ingredienser
150 g rosa choklad
400 ml vispgrädde
300 ml mjölk
40 g vitt socker
Marshmallows

Då gör så,

I en skål, vispa 200 ml grädde tillsammans med 20 gram socker. Häll resten av grädden och mjölken i en kastrull och lägg den på elden. När det börjar koka, tillsätt den hackade rosa choklad och de andra 20 gram socker och rör om tills det tjocknar något. Servera choklad i glas eller muggar. Fyll på lite vispad grädde och dekorera med molnen eller ‘masrhmallows’.

Passar perfekt med min rosa väska, eller hur?. Stolt att vara kvinnan!. #feelgoodwomanhood

ny rosa damväska i rosa och vit