Inlägg

FÖRDELARNA MED ATT RESA TRYGGT

I annonssamarbete med Prylstaden

Nu är jag hemma i Stockholm och det är väldigt fint men jag ser fram emot att börja resa!

Säkerligen finns det många av er som jag som är trötta på att vara hemma så länge. Jag tycker att det är säkert att många av er som jag längtar efter att kunna resa som vi kunde tidigare.

Egentligen jag skulle vilja vara nu i USA men min käraste eller Spanien men mamma och kompisar men jag får vänta!. Vilket tråkigt sätt att leva, eller hur?. Jag hoppas att snart kan vi göra det allihopa. Det är jag saknar mest. Min närmare kontakt med kära och nära.

Från ett psykologiskt perspektiv, att resa  utöver att vara ett utmärkt verktyg för att hjälpa oss koppla bort ett tag och glömma våra dagliga problem så har resande även fantastiska psykologiska fördelar. Till exempel att resa öppnar ditt sinne. En annan fördel med resande är att vi alltid lär oss någonting när det sker förändringar, att bli av på nytt på något sätt och lämna negativa tankar parkerad. En till sak som är bra är att kunna återvända med fulladdade batterier.

Det finns ett populärt uttryck på spanska som översatt lyder: “Kunskap tar inte upp utrymme“, med andra ord, “el conocimiento no ocupa lugar”.

Utöver att läsa, kommer resande berika oss kulturellt. Du kommer kunna träffa nya människor, lära dig nya traditioner och prova på mat!. Ha rolig, helt enkel!
Jag är så tacksam att kunna ha rest i mitt liv, men inte bara det, att uppleva andra kulturet i vardags. En annan sak, jag tycker är att resa hjälper oss att bli mycket mer tolerant och respektfull. Men det finns en MEN tycker jag, och detta är att lämna sitt hem när man är borta, speciellt om man är borta länge. Här du tänkt på det?

Jag har alltid tänkt på det, hur viktig är att ha övervakningskameror hemma framför allt när man är borta.
Nu har jag kollat online och jag har hittat väldigt bra övervakningskameror liksom Asgari 1080Pro, Asgari PTZ-80IR G2 och Asgari 1080POE 
 Alla tre riktigt bra alternativ för den som är ute efter en ny IP Kamera! 
Så nu, när ljusare tider är framme, tycker du inte att det är dags att kolla på övervakningskameror så du kan  vara på den säkra sidan och även göra vardagen tryggare borta ?
I samarbete med Prystaden.se