ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Skriv dig fri med Lopez for you anteckningsbok och Miss Lopez anteckningsbok på Amazon

Att skriva har gjort mig fri!. Med papper och penna i handen kan man enligt forskningen skriva oss lyckligare, lugnare och även få ett starkare immunförsvar och en förbättrad sår och läkningsförmåga. Det här har jag lärt mig av personliga erfarenhet, tycker jag i alla fall.

Vad är då skrivterapi? Vad sker i den skrivterapeutiska processen? Välkommen att lära dig mer på min online kurs om terapeutiska metoder. Jag tycker att terapeutiskt skrivande, är bland de bästa metoderna och har skrivit en bok om det.

När man skriver sin berättelse får man syn på mig själv, i ett sammanhang. Så blir terapeutiskt skrivande en spegel, för vem som helst att kunna se, lära känna, bekräfta – och älska den man är.

Skrivande är ett perfekt verktyg för personlig utveckling. Skrivandet är också ett språk. Utöver den rationella nivån finns den symboliska, mytiska och poetiska, som leder till ett läkande skrivande. Samtidigt skrivandet vara din personliga bro; din spång till den du innerst inne är. Förbinder inre med yttre, tankar med känslor, psyke med kropp. Medvetet med omedvetet, drömmar med verklighet, mörker med ljus, sårat med läkning.

Det terapeutiska skrivandet leder dig vidare så att du får vara den jag innerst är, färgstark, fri.

Detta är syftet jag har skapat Miss Lopez och Lopez for you anteckningsböcker som du kan handla på Amazon. Min kompis Osvaldo fick en anteckningsbok från mig.

lopez for you anteckningsbok på amazon

Kolla gärna om mina anteckningsböcker hos Fina Karolinas blogg.Fina Karolina fick en anteckningsbok med.

miss lopez anteckningsbok på Amazon

Sen gick vi till Mosebacken på Söder och vi har haft jätte roligt!

personlig utveckling

Här i Mosebacken i Stockholm Södra. Så vacker!

personling utveckling online kurs

Kom ihåg att behålla alltid ditt leende och din inners ro. Bästa medicinen!

personligt utveckling

Lyckan kommer inifrån!

Le & feelgood!