HOLISTIC COACH

Om vi ​​antar att något är sant kommer det med stor sannolikhet att skapas

Det verkar som Universums antagningslagen är nyckeln till att skapa ditt liv som du vill att det ska utvecklas för dig.  Saken är att vi inte alltid vet vad vi antar. Vi har omedvetet antagit saker så länge att det inte är så uppenbart för oss.

Här min ny Youtube video om denna lagen

Det bästa sättet att titta på dina antaganden är att först välja något som du vill manifestera. Jag tvekar dock att använda ordet manifest. Jag har pratat med människor som kämpar för att hålla huvudet kring ordet. Det föreslår mirakel, magi, något av denna värld. Men att kalla det “skapa din verklighet” verkar lite bättre, eller hur? Så låt oss kalla det skapande. Titta på ditt liv just nu. Kan du se hur dina känslor kan ha skapat det du ser?

Börja med att bestämma vad det är som du verkligen vill ha. Få det klart i ditt sinne. Bestäm nu att det är möjligt att utplåna de gamla antagandena. För dem framåt och ange ‘Inte sant’. Du behöver inte ens ersätta dem med något annat än du kan.

Ha ett ord med ditt undermedvetna Så småningom kommer det, men till att börja med pratar du bara med ditt undermedvetna. Det är den som får saker att hända.

Förvänta dig inte att känna dig annorlunda över natten. Ditt undermedvetna ser bara nu. Dessa känslor är verkliga för det. Det kan inte skilja mellan verkliga och framkallade känslor. Hur coolt är inte det?

Tacksam att ni kollar min Youtube kanal