Inlägg

Hur ser ni på plastikkirurgi

Nuförtiden gör nästa alla människor ingrepp allt från att lyfta upp brösten till att fylla läpparna.

Folk har blivit mer medvetna om sina utseenden och lägger ned mer pengar på sina utseenden mer än någonsin.

Har man tex varit med om en olycka så är det nästan självklart att man ska få hjälp från landstinget att åtgärda de fel som har blivit skadat. Handlar det om dålig självkänsla eller dålig självförtroende så är det bättre att gå i terapi.

Läste en gång om en ung tjej som hade blivit lämnad av sin pojkvän. Hon visste om att pojkvännen beundrade en amerikansk artist. Så denna tjej la alla sina pengar på att operera sig som denna artist. Till slut blev det så pass känt att artisen hörde av sig till denna tjej. Hon verkligen bad henne att sluta med alla ingrepp. Att det inte var värt att operera sig för att få tillbaka någon som har lämnat en. Den som en gång lämnar en kommer lämna en av andra orsaker i framtiden.

Det finns också vissa tjejer som vill se ut som barbiedockor men totalt misslyckas. Barbiedockor är heller inte naturliga proportioner. De har tok för smal midja. Kvinnor som har fött barn brukar vilja göra bukplastik dels för att strama upp huden och för att få bort överflöds fett efter förlossning. Det man då kan göra är att vänta tills man har fött alla sina barn och sedan lägga pengar på sånt.

Det finns mycket man kan göra inom skönhet tex botox för att minimera linjer och orörliga muskler i ansiktet. Man kan även ta botox om man har migrän och spänningshuvudvärk. Detta kan man då få genom landstinget och kräver remiss. Hur du än gör så var noga med att googla på alla ingrepp för att lära dig så mycket som möjligt innan du ger dig in på saker och ting. För i slutet handlar det om att du ska var nöjd med dig själv och inte att andra ska vara nöjda med dig. Gör inget för någon annan utan gör det endast för din egen skull oavsett vad du väljer att göra med ditt utseende.