ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Har du ont i dina knän? Kolla min nya Youtube video @misslopez #artros

Gör klick i bilden då redigeras direkt till min video på min Youtube kanal.

artros

Nu gör det ont i mina knän. Idag har jag gjort en Youtube video med Margarita Avalos och jag har fått viktig information om det från henne.  I videon pratar vi om reumatoid artros är en sjukdom i lederna som orsakar slitage på dem (brosk) tillsammans med smärta.

Enligt Bioneuroemocion det beror på att det finns en konflikt om själv devalvering, med andra ord man tror inte att man är värd.

I alternativ medicin är orsaken  okänd. Personen som drabbas av artros tenderar att vara stel med sig själv  och glömmer att njuta av ögonblicket. Men andra ord, människor som har svårt att gå “with the flow”. En bra sak är att erbjuda kropp och själ en mental paus får balansen.

Till exempel, prata  i den stilen, “Jag älskar mig själv”, “Jag älskar dig och du är väldigt användbar (det drabbade området),”, “Jag litar på livet” är också bra.

Att ändra vår intern dialog till den positiva är av stor betydelse för inre fred. Kolla gärna på min online kurs och bli certifierad beteendeterapeut!. Med andra ord, vill du arbeta med och bidra till mänskligt växande?