Inlägg

Dags för badrumsrenovering?

I samarbete med Palmabygg

För mig ett bra badrum är väldigt viktigt. Gärna flera hemma så man behöver inte dela med någon. Jag tycker att det är få saker som slår känslan av att kliva in i ett häftigt och fint badrum oavsett om det är hemma hos mig, en kompis eller ute på ett offentligt plats eller restaurang. 

Jag vill säga att i Spanien vi har ett tradition med spa från Romarriket och man prioriterar badrummet även hemma. Här jag på lyxigt spa i Spanien från den tiden, 2000 år gammal otroligt!.

Definitivt det finns nästan inget bättre för mig än att njuta av en spa stund varje dag även hemma!

Nu är jag faktiskt väldigt glad att mitt badrum i mitt nya hem i Stockholm är så fint. Jag kommer inte att tveka att anlita ett  kvalitetsmedvetet företag, en helhetsleverantör ifall jag skulle behöva en badrumsrenovering som kan hjälpa mig med processens helhet, från inledande planering till genomförande och iordningställande.  Ett bra badrum är vardagslyx och livskvalitet för mig!.

Min drömmars badrum är en plats för harmoni där jag kan även ha mina meditationsstunder. En plats där jag kan stänga ute resten av världen och ta ett avslappnande bad eller bara få några extra minuter egen tid. Här ett badrum jag tycker om!

När det väl är dags för mig att fräscha upp mitt badrum igen kommer jag definitivt att hitta hantverkare som jag kan lita på 100%.

En badrumsrenovering är inte något man gör ofta, eller hur?, så man bör tänka på många saker liksom belysning, stilen, golvvärme , dusch eller badkar och mycket mera beroende på budget och smaken. Men jag lovar, badrenovering är det värd att satsa på kvalitet!.

Min tips, välj ett  kvalitetsmedvetenhet badrenoverings företag oavsett.

Bra med vardagslyx och livskvalitet för alla!.