ENTREPRENEUR

VÅRKÄNSLOR MED ILO VÄSKOR PÅ AMAZON

Det känns att våren är i luften och jag hoppas på sista fortfarande kalla dagar nästa vecka. Sen kommer våren på riktigt. Denna längtan efter våren har jag delat med en kompis från Spanien som bor i Göteborg.

När hon kom på besök till Stockholm, köpte hon min ILO väska jag har på Amazon direkt. Jag tycker att denna väskan ger en ungdomlig look oavsett ålder.

ILO bags Amazon

Fin väska, eller hur?. Jag har flera modeller. Det passar henne perfekt!

ILO väskor amazon

Här nära hemma i Sundbyberg. Tråkig att min kompis Carmen har redan åkt tillbaka men jag är glad att hon har min väska. Hon kommer säkert att använda väldigt mycket för att gå ut och finare tillfälle.

ILO väskor amazon

Jag blir så glad varje gång jag ser någon med en av mina väskor. Vill du vara en av dem?

ilo väskor amazon

Vårväskor!