Inlägg

Kosttillskott för att må bra. Topformula

I samarbete med Topformula.se

Hälsa är prio ett för mig, den halsa som gör oss att må bra inte bra utifrån bara utan också inifrån. Kosttillskott är faktiskt någonting som hjälper mig att må bättre eftersom jag tycker dessutom att först bör man tänka på att förebygga så man inte blir sjuk så lätt.

För mig förebyggande medicin är en del av mitt holistiska tänkande. Hälsan på ett högre nivå!. Här jag i Värmdö nära en kompis sommarställe under Påsken och funderar på hålla mig i form året runt med mina kompisar. Hoppas att ni har haft en Glad Påsk.

Jag har fått lite ont i knän sista tiden och funderar mycket på att hitta bra kosttillskott. Saken är kroppen behöver alla möjliga näringsämnen för att fungera på ett bra sätt, från proteiner och kolhydrater till fetter, mineraler och vitaminer och många gånger behöver man komplettera. Om hälsan är prio ett för dig då kosttillskott kommer in i bilden. Det har kommit i mitt liv länge sen.

Visste du att kosttillskott ger oss möjlighet att fylla på  vitamin- och mineraldepåerna? I dessa tider vi lever när hälsan blir viktigaste av allt, allergier och sjukdomar kan också påverka kroppens vitamin- och mineraldepåer, något som kosttillskott kan kompensera. Kosttillskott är perfekt för dig som tränar och nu har jag hittat svensk kosttillskott som man kan köpa online till väldigt bra priser. Perfekt för alla i dessa tider när det är bäst att köpa online!. Jag verkligen rekommenderar att ta den lilla extra så kroppen mår som bäst. Toppen!

Topformula finner du ett varierat sortiment av kosttillskott att välja mellan. Det är dessutom extra smidigt eftersom om du beställer innan klockan 14:00 under en vardag kan Topformula skicka din beställning redan samma dag.  Sist men inte minst, Topformula bjuder på frakten. Den gör skillnad. Wow verkligen!

Här visar jag till er några av absolut mina favoriter.

 

 

 

Glöm aldrig Omega 3!. Ge hjärta, hjärna och ögon extra omtanke. Det finns så mycket information om Omega 3 redan överallt så jag behöver inte upprepa det men du kan vara säkert att det är någonting som vi alla behöver, i den världen vi lever i. Lite extra Omega 3 varje dag!. Jag gör det.

Här lite om Omega 3 Topformula:

  • Innehåller fettsyran DHA som bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion, gynnsam effekt nås vid ett dagligt intag av 250 mg – DHA.

  • Innehåller fettsyran DHA som bidrar till en normal synförmåga, gynnsam effekt nås vid ett dagligt intag av 250 mg – DHA.

  • Innehåller fettsyrorna DHA och EPA vilka bidrar till hjärtats normala funktion, gynnsam effekt nås vid ett dagligt intag av 250 mg vardera – DHA, EPA.

  • Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress – vitamin E.

En till favorit, när du vill vårda din hud inifrån.

 

 

Den här produkten innehåller 100 kapslar istället för 30, perfekt för oss som vill bli fina på sommaren!

Solbrun+ innehåller, förutom vitaminer och mineraler, även ingredienser som exempelvis betakaroten.
Tänk på att Solbrun+ inte ersätter ett utvärtes solskydd. Lite om produkten för huden:

  • Bidrar till normal hud – biotin, zink.

  • Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion – vitamin C.

  • Bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress – vitamin E, vitamin C, selen.

En till, med D vitamin, så viktig!

 

d vitamin

 

Visste du att D vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion , att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion, bidrar till normala kalciumnivåer i blodet  och att bibehålla normala tänder?. Lite info är alltid bra.

Sen blev jag så glad överraskad av Topformula riktiga låga priser plus fri frakt som till exempel solbrun-kapslar för 33,15 SEK, vitamin D för 29,75 SEK eller Omega-3 för 24,65 SEK.

Jag brinner för kosttillskott för den gör mig att må så bra. En bra tips för din hälsa, kolla gärna Topformula produkter på deras hemsida.

Bra hälsa för alla kommer först så Feelgood!