LIFESTYLE

Färg och stilrådgivning för våren

Idag spelade jag en ny Youtube video om färgrådgivning med en kompis från Barcelona.

Colormetria

Här kommer vårkolorimetri!. Med vad är det?. Årets fyra årstider anpassar sig till folks hårfärg och hudton. Det viktigt att hitta vilken årstid du tillhör till då hittar du de färgerna som passar dig bäst!.

Våren är en livssäsong och det symboliserar förnyelse, det är som en återfödelse. Min kompis Ava erbjuder färg och stilrådgivning för du som vill bli ditt bästa jag här och nu även när det gäller utseende.

colorimetria

Vet du om vårfärger passar just dig? Vill du veta om du tillhör vårsäsongen eller en annan säsong? Intressant, eller hur? Min kompis Margarita Avalos från Barcelona bor i Sverige och kan svara dina frågor med.

En vårkram till er alla!