ENTREPRENEUR

Isabel Lopez ny medlem i HeartBizNet Affärsmatchning online

Heart Biz Net Isabel Lopez

 

Letar du efter sätt att kontakta likasinnade och tjäna riktiga pengar online?. Entreprenörskap är min grej och nu har jag hittat ett affärsnätverk som passar mig och håller på att expandera, även nu i Spanien.

Grundare, Tiziana Palazzo från Italien har vi varit kompisar en tid och träffat på olika affärsevent innan Covid. Som spanjorska förstår italienska liksom en svensk kan förstå norska. Kul!

Har du någonsin funderat på att bli en stolt HeartBizNet Active-medlem? Känner du att du behöver ha mer tid på att söka efter nya kunder, hämta order, göra uppföljning för att organisera ditt företag än att tjäna pengar?

Det är bra med samarbete, speciellt i dessa tider. Tillsammans vi blir starkare!. Jag kommer att uppdatera om mitt nya medlemskat och målet är att jag ska öppna tillsammans med tiziana i Spanien.

Jag bjuder dig att ansöka idag som HeartBizNet Active-medlem om du vill växa med ditt företag. Ingen registreringsavgift krävs!

Ciao!