Inlägg

Likviditet i företaget med Capcito

I samarbete med Capcito

Det känns att jag har varit företagare hela mitt liv!.  Jag älskar entreprenörskap och vet vikten av att ha alltid  likviditet i företaget. Att driva företag är inte alltid en dans på rosor och ibland det känns att man simmar i djupaste vatten. Samtidigt är det väldigt utmanande och inspirerande att driva företag för mig. Jag känner ett stor ansvar speciellt när det gäller ekonomi. Jag utmanar alla att tanka som en entreprenör oavsett, eftersom jag tycker att man växer som människa på alla plan.

Senaste tiden mina kundfakturor liksom mina projekt har vuxit och har funderat seriöst på att använda mig av ett företag som hjälper mig med finans, factoring eller vid behov företagslån. Jag har ringt runt olika företag den här veckan och den som jag gillade mest av alla heter Capcito. De även ringde mig tillbaka och fick väldigt bra bemötande. Jag är så tacksam att det kan finnas hjälp på väggen för företagare att uppfylla sina drömmar!.

företagslån som kan hjälpa ditt företag. miss lopez tips. capciti

Jag vill verkligen erbjuda mina råd till Er när det gäller entreprenörskap så alla blir sitt bästa jag här och nu. Att det finns factoring eller företagslån hjälp för företagare är oerhörd viktig för tillväxt. Kundfakturor ligger till grund för finansieringen. När du säljer en faktura säljer du, utöver kreditrisken, också hanteringen, bestämmanderätten och rätten till eventuella försenings- och inkasso avgifter. Bra hjälp från företagares hjälte !

Jag tycker att fördelarna med fakturaköp överväger nackdelarna eftersom man överlåter administrationen, i vissa fall även kreditrisken och låter en annan aktör sköta hela faktureringsprocessen, inklusive påminnelser och inkasso. Som företagare kan jag sova då gott hela natten!

miss lopez tips om företagsekonomi, företagslån

Vad rolig att det finns hjälp på vägen när man är en entreprenör!