Inlägg

Att hitta bostad och lägenhet att hyra i Stockholm

I samarbete med Samtrygg

Jag vet av egen erfarenhet hur svårt är det att hitta bostad och lägenhet att hyra i Stockholm. Speciellt om du är nyinflyttat i Stockholm. som jag var en gång i tiden.

När jag kom till Sverige för första gången upptäckte jag andrahandsuthyrning på Östermalm. Någonting jag har lärt mig under alla dessa år är att, när det gäller uthyrning är det prio ett att använda sig av en trygg marknadsplats. Uthyrare eller hyresgäst, alla behöver en bra  trygghetspaket!

Vill du hjälpa andra som söker bostad och du har en lägenhet eller villa som du vill hyra ut i andra hand och på detta sättet tjäna extra pengar?. Personligen vill jag gärna anlita ett företag som hjälper att processen blir smidig och trygg. Det lönar sig!

Hemma är “mitt slott” oavsett, så tänk alltid på tryggheten. Detta har jag också lärt mig!.

Så ifall jag åker någonstans  och vill hyra ut min bostad eller där jag åker vill jag hyra, använder jag mig av då ett företag som blir mellanhand och hjälper med allt under hela processen.

Jag vet av erfarenhet att det är väldigt enkelt att få hjälp gällande andrahandsuthyrning hos Samtrygg. Man skapar en profil och lägger upp en annons för din bostad med en beskrivning. Man laddar upp bilder som visar lägenheten på bästa sätt, och sist skickar du din annons för publicering. Gjort!

Sen kommer potentiella kunder att anmäla sig för  din bostad som du vill hyra ut. Efter visningarna är det du som uthyrare som väljer vilken av intressenterna som passar bäst för just din bostad. Om du av någon anledning inte vill gå vidare med någon av intressenterna ligger bostaden kvar som tillgänglig.

Mer information hittar du på Samtrygg