Inlägg

Båtutbildning i Stockholm, Göteborg och på distans – online

I samarbete med Svensk Båtutbildning AB

Jag är född i La Coruna precis en stenkast från stranden i Spanien, vid Atlanten. Havet betyder verkligen mycket för mig och vill därför alltid bo nära vatten som i Stockholm. Jag bodde i Madrid ett tag och älskar staden och folket, men jag saknar havet även när jag är där. 

Båtutbildningar i Stockholm, Göteborg och online/distans

Att bo nära vatten känns det verkligen i hela kroppen. Är du som jag, älskar du skärgården och havet? En av mina drömmar är att bli säker vid havet med båten. Är du som jag osäker med båten? Vill du lära dig att hantera båten? 

Jag funderar på innan sommaren ta en bra båtutbildning , gärna med privatundervisning med instruktör och coachning i egen båt, eller varför inte även online på distans som passar perfekt med de nya tider vi lever!

Jag saknar förkunskaper och praktisk erfarenhet.Det är verkligen en dröm för mig att med ökad kunskap och trygghet från en bra båtutbildning få en fantastisk frihetskänsla på sjön tillsammans med mina nära och kära. 

Älskar du skärgården och havet som jag? Så nu är det dags även för mig att lära sig med hjälp av en båtutbildning. Nu finns det inga ursäkter lägre. Här hittar du en bra båtutbildning för alla!

Ta vara på din frihet vid havet!. Det finns inget bättre!