HOLISTIC COACH, LIFESTYLE

Intermittent fasta artikel på WeMystic.se

intermittent fasta

Jag har börjat med intermittent fasta och det känns väldigt bra. Förresten nu börjar en tid innan Påsk där man brukar fasta som en del av våra traditioner och tro.

Idag har min artikel på spanska om intermittent fasta publiceras på WeMystic.se

Jag hoppas att ni som kan spanska läser den. Jag tycker om intermittent fasta för att jag mår bra ur känslomässing perspektiv.

miss lopez tapas

Här jag i Spanien förra året innan Covid. Rolig att gå på tapas bar. Ibland är det bra att alternera, inte alltid, därför den heter intermittent fasta.

Jag har läst en del artiklar och kollat på många Youtube videon om det och vetenskapen visar också fördelarna med intermittent fasta för vår kropp och organism. Ur vetenskapligt perspektiv finns det ett antal lovande forskning om intermittent fasta.  I de studier som utförts på intermittent fasta har mycket lovande resultat uppnåtts för förlängning av liv och cellregenerering. Det är verkligen väldigt spännande.

Jag måste säga att jag älskar att läsa om såna studier då får jag mycket inspiration!.

Mer kan ni läsa på min artikel HÄR (obs!, på spanska)