HOLISTIC COACH, SELF DEVELOPMENT

Kvinnodagen på WeMystic

Nu är min artikel publicerats på WeMystic och jag är väldigt glad.

isabel lopez

Vad ska ni göra inför den dagen? Betyder för dig någonting speciell eller det är bara en annan dag?. För mig alla dagar är kvinnodagen egentligen men ibland behöver man signalera en speciell dag för att reflektera över de framsteg som gjorts, att kräva förändring och hylla och hedra de kvinnor som visat mod och beslutsamhet och tagit en aktiv roll att förändra sitt land eller samhälle.

isabel lopez wemystic

 

Min första artikel på WeMystic handlade precis om gudomligheten inom varje kvinna eftersom det är vad konceptet #feelgoodwomanhood handlar om. Jag skrev om det i tidigare inlägg. Hoppas att ni har läst den!

 

Det känns väldigt roligt med det här nya samarbete med WeMystic eftersom det är så många som läser den här sida i världen, många miljoner i alla fall. Ser verkligen emot att ta emot frukterna från samarbetet!.

Fortfarande kallt i Stockholm, men våren känns att den kommer. Tycker ni inte att det är fantastiskt varje gång våren är på väg?. jag älskar det!

Man säger att människor är som väder eller årstiderna. Lite grann definitivt tycker jag.