HOLISTIC COACH

Intervju på @misslopez Youtube kanal med coach Anna Sundtedt: Upplev kärlek och må bra

Vill du ta bort dina blockeringar, upplev kärlek på riktigt och må bra?. Dessa tips fick jag hos en ny kompis till mig Anna Sundtedt. Förre detta modell, numera coach och konstnär .

VIDEO

Här Anna Sundtedt. Hon erbjuder en holistisk coaching som verkligen fungerar!. Min huvudvärk försvann efter besöket. Tack Anna!

coacher anna sundtedt

Jag känner fortfarande, vilken skillnad från innan Anna och jag träffades!

Båda två är coacher men ibland är bra att få hjälp av varandra. Det lite som liksom att vara frisör. Det spelar inget roll hur bra man är. Man behöver ändå få hjälp av en annan frisör för att få en fin klippning. Med coaching det är samma sak!. Tack och lov jag har träffat Anna! 

Coaching är mycket mer än en samtalsmetod. Med holistisk coaching får man möjligheten att utforska och plocka fram kraften inom oss. Alla måste gå igenom  gammal värdefullt bagage som vi kan välja att använda  av eller göra  av med. Vi väljer!

Tack vara holistisk coaching kommer du att möta dig själv, lära känna dig själv och inse hur kraftfull och viktig du är! Holistisk Coaching är en metod där jag använder sig av olika typer av processer för att hjälpa dig på din väg framåt. Dessa processer innefattar bland annat kraftfulla frågor, avslappningsövningar, mental träning, NLP mm för den som önskar.

Jag älskar ”Det holistiska arbetssättet”