ENTREPRENEUR

Hitta prisvärd Webbhotell & Domäner , Att bygga din dröm online

Jag jobbar digitalt och inser vikten av att skaffa sig en bra webbhotell och domän. Framtiden är digitalt så idag vill jag komma med några bra tips till er. Alla bör tänka sig att ha egen hemsida, tycker jag!

Jag använder ett webbhotellleverantör som heter One.

Visste du att webbhotell eller hosting är det utrymme på en server som din hemsida eller webbapplikation läggs på så att alla på Internet kan nå den?.

webbhosting

Det finns många fördelar med ett webbhotell. Seriösa webbhotellsleverantörer uppgraderar regelbundet deras hårdvara för bättre prestanda och ökad säkerhet.

Jag har drabbats av hackers förut när min sida hade inte bra säkerhet. Leverantörerna som min, har experter som övervakar servrarna dygnet runt för att skydda kundernas hemsidor mot skadliga virus- och malware-attacker.

Det känns som min hemsida är liksom ett hus byggt av individuella filer. Webbhotellet är tomten som huset  står på, och domänen är gatuadressen. Domännamnet hjälper webbläsaren att hitta till rätt server och att visa rätt hemsidefiler när någon skriver in domännamnet i webbläsarens adressfält eller klickar på en länk som leder dit. Det är faktiskt mycket man bör lära sig så därför är det extra viktigt att lita på din webbhotellleverantör.

Ett bra webbhotell har hjälpt mig att skapa mina drömmar online, samtidigt vill inte att det ska kosta mig skortan!. Här är några fördelar med One.com

-Fullfjädrad webbmail, E-post på din egen domän, Kom igång på några minuter, Otroligt enkelt, oändligt flexibelt, Starta din egen hemsida, Snabbt och enkelt. Beställ gärna idag HÄR!