Inlägg

Sugen på tandblekning hemma och ett vackert leende?

Sponsrat inlägg i samarbete med bästtandblekning.se

tandblekning

Ett vackert leende är allt för mig. Vi ler när vi är glada inifrån och det säger allt!. Jag är mycket tacksam för mina tänder och alltid har tagit bra hand om dem.

Den lycka som jag känner när jag ler kan göra att jag  lyser upp i hela ansiktet. Tänk!. Så är det för alla. Man blir direkt på gott humör och lyckan är smittsam omkring dem. Vi ler när vi är glada, positivt överraskade eller bara känner oss bra med oss ​​själva. Viktigaste är att du ler från ditt hjärta.

Ett vackert leende gör att det lyser i hela rummet vad än man är!. Jag faktiskt ska ge er en bra tips: le så mycket du kan!.

På grund av det, tycker jag att det är viktigt för mig att bleka tänderna så länge jag får ett naturligt resultat. Igen lagom är bäst och det ska inte vara skadligt för tänderna därför det är så viktigt att hitta rätt. Ibland använder jag mig av tandblekning hemma eftersom med allt mat man äter, med tiden tänderna tenderar att bli mindre vita. Är du sugen på att en gång för alla hitta bästa tandblekning du kan göra hemifrån?. Nu finns också en guide på nätet för att hitta bästa tandblekning

Så, vad är kraften bakom det lyckliga leendet?. Personligen tycker jag att ett leende är ett av de bästa ansiktsuttrycken någonsin, vårt visitkort till världen. När jag fotas lägger jag vikten på att visa ett vackert leende eftersom jag vet att det har faktiskt mycket kraft. När vi förmedlar ett positivt budskap till folk omkring oss, den ger också mycket tillbaka.

Ett vackert leende gör att du omedelbart verkar varm, vänlig och lättillgänglig. Visste du dessutom att det faktiskt är ganska svårt att ha negativa tankar när vi ler?. Detta har jag lärt mig som beteendeterapeut. När vi ler signalerar vi till hjärnan att vi mår bra och kroppen gör resten. Otroligt men sann!

Jag känner faktiskt att ett ärligt leende från hjärtat låter mig ansluta till de omkring mig på en positiv nivå. Vill du också med?

Le och Må bra!