Inlägg

Att lyckas med nätdejting

Sponsrat inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

Det var inte så länge sedan jag brukade gå ut med mina kompisar på olika events IRL och spana lite. Här jag med en kompis på ett event i Stockholm.

att lyckas med nätdejting

Idag situationen ser väldigt annorlunda. Om vill du hitta någon idag, du letar först och främst på nätet!

Jag tycker att det är inte lätt att hitta rätt på nätet, speciellt när det gäller kärlek eller någon att umgås med. Det finns så många sidor att ibland det är svåraste är att söka bland allt som finns. Bara jag tänker på det blir jag trött.

Jag är tacksam då att i dessa tider med alla svårigheter att umgås på riktigt det finns ändå ett sätt att hålla kommunikationen levande, online!. I mitt fall har jag testat några gånger utan att lyckas så bra vid första försök. Det tar tid!.   Jag hade önskat mig då att det fanns en jämförelsetjänst som är transparent och rättvis . Viktigaste för mig är att känna mig trygg då pålitlig information är A och Ö.

Här kommer mina bästa nätdejtingtips.se för att flörta på nätet jag vet, så att du kan lyckas med ditt sökande online på kortare tid. Utan tveka att nätdejta är en konst!

Din profilbild är superviktig, så klart. Många gånger din profilbild bild avgör om det blir kärlek vid första ögonblick. Profilfoto ska vara attraktivt fast man ska inte visa allt, eller för mycket tvärtom.  Välj foton av dig själv i hög upplösning där ditt ansikte kan ses bra, så att du kommer att locka många. Att se naturligt ut är definitivt en fördel, tycker jag.

Se upp för grammatikfel med!, särskilt när du dejtar online. Det här kan vara viktigare än du tror.  Så gör inte stavfel, dubbelkolla innan du publicerar. Uppriktighet är också någonting som kommer att hjälpa dig att inte förlora din tid på nätdejting. Visa då vad du tycker om eller inte, vad du letar egentligen, så var direkt, tydlig och framför allt original när du visar vem du är.

Tänk på att inte vara för mycket Ego, både med dina bilder eller egenskaper annars kan man uppfattas som narcissist. Lagom är bäst när det gäller bilder och beskrivning.

En sak som jag har lärt mig när det gäller nätdejting är att ha tålamod. Ibland lyckas man inte på en gång men det gäller att vara tillgängligt tills man hittar rätt. Tänk på att respektera tidsregler. Att flörta är liksom att spela tennis, du måste vänta på att den andra kastar bollen först!. Kemin måste finnas också!.

Sist men inte minst, se upp för att inte bli kär direkt! Tiden kommer att visa och det lönar sig att vara lite försiktig i början.

Så lycka till med nätdejting!