Inlägg

Långt fylligt hår

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Längtar du efter långt och fylligt hår?

Det är många som längtar efter ett långt och tjockt hårsvall. På tv och filmer har alla tjockt hår och många har långt hår. Det får oss att tro att det är så vi ser ut.

Löshår är svaret! När löshåret började komma var det bara vissa som hade det och då var det också väldigt dyrt. Nu har priset blivit bättre och var och varannan person kan få ett lyxigt långt hår.

Det finns många olika typer av löshår att välja på. På salonger sätter de i löshår med små “limpluppar” och det var tidigare det enda sättet. Nu finns det massor av andra varianter att välja på. Vill du ha ett löshår som sitter i hela tiden, eller kanske bara till fest och uppsättningar?

Hårträns, clip on, tape on. Möjligheterna till att få just ditt perfekta hår finns, du behöver bara hitta rätt typ av löshår just för dig.

Ett bra tillfälle att använda sig av löshår är när man sparar ut det egna håret. Tänk att du har klippt håret i en kort frisyr och bestämmer dig för att spara ut. Håret kommer alltid till en längd som är lite svår att förhålla sig till. Många klipper då håret igen. Mitt tips är att sätta in löshår då! Du märker inte att ditt eget hår växer och du kan spara ut håret till den längd du vill ha. Perfekt!

Bröllop är också ett sådant tillfälle när det kan vara bra att använda löshår. Det finns så otroligt många fina uppsättningar att göra. Se till att ditt eget hår inte begränsar dig i den uppsättningen du vill ha. Du kan alltid sätta i extra hår och få precis det du vill ha på din stora dag,

Så mitt tips till er är att gå in på pozehair.se och titta på deras utbud. Där hittar du allt du behöver. Olika typer av löshår, all styling du behöver och du kan till och med boka in dig på en kurs om löshår.