Inlägg

Att handla på nätet

Shoppa mat på nätet

Brukar ni handla mycket på nätet? Jag tycker om att handla i fysiska butiker, men jag älskar att handla min mat på nätet. Det är så otroligt smidigt att få allting levererat hem till dörren.

Jag har provat olika matkassar och det är riktigt roligt. När inspirationen vid matlagningen tryter så är matkassar perfekt. Du får flera nya recept att prova och alla instruktioner står i recepten, perfekt när man är trött och fantasilös.

Matkassarna gör dessutom att du provar att laga mat som du aldrig hade testat annars. Varför inte prova ett vegetarisk kasse om du vanligtvis äter mycket kött. Jätteroligt!

Jag handlar också min andra mat på nätet. För mig är det superbra att kunna handla hemifrån. När man handlar i butik så har man skrivit sin lista och man glömmer ofta någonting. När man handlar hemifrån så kan man titta i skåpen och kylen samtidigt som man handlar och se vad som fattas.

Att storhandla kan vara tufft, det blir så många kassar att bära att du behöver gå fram och tillbaka till bilen flera gånger. Att handla din matkasse på nätet är också perfekt för er som inte har bil, du slipper cykla med flera kassar på styret eller släpa maten på bussen. Närproducerade grönsaker och frukt

Ni i dessa tider är det nästan det självklara valet att handla allt du kan på nätet. Vi blir uppmanade att inte besöka butiker i onödan, hålla avstånd och inte åka kollektiv om du inte behöver. Då är det perfekt att handla maten via nätet.

Varorna är alltid fräscha och frukt och grönsaker är fina!

Det är en sån härlig känsla när maten kommer levererad till dörren. Du kan bestämma vilken tid du vill ha den levererad och under tiden som maten körs ut till dig så hinner du göra någonting annat hemma. Vad sägs om att titta på en film medan någon annan släpar på dina kassar. Perfekt!

Så mitt tips till alla är att börja handla er mat på nätet. Det är smidigt, blir billigare, du glömmer inte varor och det bästa av allt är att du slipper bära allting själv.